Kommende Arr.

Svends våbensegl

fra 1676Gøngemarked: Friske kræfter og ideer efterlyses

     Havde du det dejligt til Gøngemarkedet? Var det super hyggeligt? Nød dine børn markedets børneland mv.? Vil du være med til, at vi får rigtig mange nye Gøngemarkeder??

     Hvis du siger ja til et par af disse spørgsmål, så vil vi gerne invitere dig til at være med. Vi kan fortælle dig, hvad vi synes gik rigtig god og måske rigtig svært.

     Og så efterlyser vi BØRNEFAMILIER og FOLK under 50 til at være med til at tilrettelægge de næste Gøngemarkeder.

     Vi har brug for nyt blod, unge mennesker, forældre, børnefamilier, singler med gode ideer, førtids- oa. andre pensionister.

      For vi vil så gerne have, at Gøngemarkedet bliver ved i mange år fremover.

     Vi efterlyser folk, der har lyst til bare at være med. Måske ikke hele året - måske bare til selve Gøngemarkedet? Dvs. i en overskuelig, kort periode - fra forår til august - når der er Gøngemarked!

      Vi efterlyser:

  • Folk, som har lyst til at være i Gøngekroen, i en bod med grønt og frugt, i en bod med kaffe, saftevand  og kage, i en suppebod eller andet.
  • Folk, som simpelthen bare har lyst til at være med. Vil du være soldat og være med til at besejre Svensken?
  • Vil du være med til at spille "Gøngeteater", eller vil du hellere bage kager eller sælge snobrød og pølsehorn, is eller æbler?

      Hvis du har lyst til noget af dette - eller har du gode ideer til det næste Gøngemarked: Send da en mail til Gøngemarkedet eller kontakt:


Markedskoordinator

Steen Nielsen, tlf. 6126 7217