Fotogallerier


Der skal herved rettes en stor tak til de personer, der har taget fotos ved diverse lejligheder og ladet FSG lægge dem på hjemmesidens gallerier, nemlig:

 • Jens Beck
 • Villy Lorich
 • Peter Mackeprang
 • Jytte Høj Hammer
 • John Gravesen
 • Jens Hallqvist
 • Steven Andersen
 • Heinz Hagemann
 • Rikke Riber
 • Ditte Norlander
 • Jan Kurek
 • Aase Harrekilde-Petersen
 • Anne-Mette Kelter


Fotogalleri 1:

 Gøngemarkeder og Svend Gøngefester

indeholder pt. følgende album:


Du kan også se fotos fra Gøngefesten og Landbrugsudstillingen 1953 i Præstø mv. ved at søge efter "Dambæk 1953" og/eller "Ewald Nielsen 1953". Ved at kalde de enkelte billeder, vises teksten om dem. Pil tilbage for at returnere til denne side.


Fotogalleri 2:

Gønger på besøg i Danmark og udlandet

indeholder pt. følgende album:

Danmark:


 • Kør-selv-ture i fodsporet på Svend Gønge:

Tur 1, Tur 2, Tur 3, Tur 4, Tur 5 og Tur 6


Sverige:


Tyskland:

 • 12-13.6.2015 Gøngerne besøger Lohmen i Tyskland


Fotogalleri 3:

Andre arrangementer mv.

indeholder pt. følgende album:

Se også hjemmesiden Kyllebækhuset/Vildtbanekroen

Betjening af fotoalbum:


    Dato på album: Albummets dato gælder for arrangementets første dag,  det tidligst optagne foto i albummet el.lign.. De forskellige album er ikke nødvendigvis opstillet i kronologisk rækkefølge efter begivenheden, så rul gerne med musen.

    Valg af album: Stil cursoren (som bliver til en hånd med pegefinger) på albummet og venstreklik 1 gang, hvorved dette album åbnes. Klik herefter på det første eller et andet billede i albummet.

     Bladre billeder: Brug 1) pilene (► , ◄) på dit tastatur, 2) pilene lige over billedet eller 3) stil cursoren på billedet og venstreklikke (bladrer kun fremad).

     Tilpas billedstørrelse: Stil cursoren på knappen med 4 pile i hjørnerne (øverst til højre på skærmen) og tryk for større/mindre. Albummet "Gønger i dragt" indeholder mange portrætter på højkant, så det ses bedst ved den mindste visning.

     Download: Kaldes via knap nr. 1 lige over midten af billedet. De fleste billeder ligger i størrelse 100-500 KB.

    Oplysninger om billedet: Vises nederst på skærmen i de første sekunder efter, at billedet vises. Kan også kaldes via knap nr. 2 (i) lige over midten af billedet.

     Diashow: Når du flytter cursoren ind over billedet vises i dets øverste højre hjørne en firkant med 4 pile udad. Ved tryk på denne figur, vises billedet i fuld skærm og efter 5-6 sekunder skiftes automatisk til næste billede. Hvis du under diashowet bevæger cursoren ind over billedet, viser der sig en bjælke nederst på skærmen. Ved tryk på et af bjælkens små billeder, kommer det på skærmen og diashowet går i stå - du kan kalde næste billede ved at trykke på den åbne pil nederst ikke helt til højre, eller starte diashowet videre fra dette billede ved at trykke på den udfyldte pil yderst til højre på bjælken. Afslut diashowet ved at trykke på Esc-tasten på dit tastatur.


     Andre album i galleriet:Tryk på den lille knap "Hjem" i galleriets øverste venstre hjørne og vælg et andet album.

     Tilbage til den side, du kom fra før Fotogalleriet: Tryk 2 gange på pil tv i øverste venstre hjørne (evt. flere gange, hvis det driller - ellers må du desværre lukke helt af og kalde op igen).

     Tilbage til svend-goenge.dk: Flyt cursoren ("pilen") op i linien med web-adressen (url-adressen) og venstreklik. Herved bliver url-adressen blå og der åbner sig (måske) et hvidt felt med "topwebsteder", hvor du forhåbentlig kan venstreklikke på  "Foreningen Svend Gønge - FSG" og dermed komme tilbage til FSGs forside.

     Ellers må du som url-adresse skrive www.svend-goenge.dk og trykke på Enter/Return-knappen og dermed komme tilbage til FSGs forside.